További speciális láncok

Kiterjed gyártói kapcsolatainknak köszönhetően az Ön kérésének megfelelően vállaljuk a termék egyedi méret szerinti legyártatását is.

Az ADIX által forgalmazott görgős láncokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a gépgyártók, a karbantartás legmagasabb követelményeinek. A maximális szilárdság és tartósság érdekében kiváló minőségű ötvözött acélokból készült görgős láncaink ANSI szabványos kivitelben készülnek, HSP (High Strength Performance) és UHSP (Ultra High Strength Performance) szilárdsági fokozatban.

 

Kínálatunkban standard, prémium és felületkezelt (Solution) görgős láncok találhatók, amelyek alapesetben ötméteres dobozos kiszerelésben kerülnek forgalomba. Kérésre nagyobb hosszúságú, például 25 lábas, 10 lábas vagy dobban tárolt láncokat is szállítunk. Ezenkívül minden láncot gondosan ellenőriznek, hogy minden terméknél egységes minőségi színvonalat nyújtsanak, így biztosítva a vásárlói elégedettséget.

 

Az ADIX görgős láncok kiváló szilárdságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően a szinte minden ipari alkalmazásokban csúcsteljesítményt nyújtanak. Az ADIX ipari görgős láncok ideális választás minden olyan üzem számára, amely a legmegbízhatóbb megoldást keresi működési igényeihez.

Az ADIX szállító- és vonóláncokat úgy fejlesztették ki, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak a legkülönbözőbb alkalmazásokban. Pontos gyártási technikával és minőségellenőrzési szabványokkal rendelkeznek a szállító- és vonóláncok hosszú élettartamának biztosítása érdekében. Metrikus és angolszász méreteket is kínálunk szabványos vagy egyedi tervezésű tartóelemekkel és tartozékokkal, hogy pontosan megfeleljenek ügyfeleink gépei igényeinek.

 

Szállító- és vonóláncok olyan nagy szilárdságú anyagokból készülnek, mint a rozsdamentes acél, szénacél, ötvözött acél, poliuretán vegyületek és más rugalmas polimerek, amelyek a legkeményebb körülmények között is hosszú élettartamot és teljesítményt nyújtanak. Fejlett mérnöki és automatizált gyártási technikáinkkal garantáljuk a maximális teljesítményt és pontosságot, miközben minimalizáljuk a karbantartási költségeket.

Kiterjed gyártói kapcsolatainknak köszönhetően az Ön kérésének megfelelően vállaljuk a termék egyedi méret szerinti legyártatását is.

Az ADIX mezőgazdasági láncok tökéletes választás a megbízható és tartós termékeket kereső gazdálkodók és mezőgazdasági szakemberek számára. Nagy kopásállóságú krómozott felülettel készült láncainkat úgy tervezték, hogy a legkeményebb környezetben is kiváló teljesítményt nyújtsanak. Nemcsak a legmagasabb elvárásoknak felelnek meg, hanem teljes mértékben egyenértékűnek más vezető mezőgazdasági gépgyártók láncaival.

 

Bálázóláncaink kiemelkedő szilárdsággal és kiváló szakítóterheléssel rendelkeznek, ami ideális a nagy széna-, szalma báláinak kezelésére. A kombájnok vágóasztalaihoz készült  láncok rendkívül tartósak és könnyedén megbirkóznak mindenféle gabona betakarítási művelettel. Végül, ferde szóróláncaink kiváló rugalmasságot és manőverezhetőséget biztosítanak, lehetővé téve a takarmány vagy műtrágya gyors és hatékony szétosztását széles területeken a pontosság és a minőség feláldozása nélkül.

 

Az ADIX mezőgazdasági láncokkal nyugodt lehet, hogy berendezései a felmerülő kihívásoknak - legyen az bármilyen igényes - képesek lesznek megfelelni anélkül, hogy a teljesítmény vagy a megbízhatóság rovására menne. Adjon versenyelőnyt a gazdaságának az ADIX mezőgazdasági láncokkal!

Speciális lánc

Az ADIX által forgalmazott emelőláncokat úgy tervezték, hogy minden alkalmazásban megfeleljenek a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek. A tartósság és a rugalmasság szem előtt tartásával láncaink BL, AL és EL változatban kaphatók, így bármilyen típusú targoncához vagy emelőberendezéshez megtalálhatja a megfelelő emelőláncot. Minden láncunk párban előfeszítve érkezik, ami maximális stabilitást és megbízhatóságot biztosít, valamint mérési jegyzőkönyvvel, amely garantálja, hogy az emelőlánc tökéletesen működjön.

 

Az érzékeny árukkal dolgozók számára, akiknek további rezgésvédelemre van szükségük, speciális láncokat kínálunk egyedi műanyag csillapító elemekkel. Ez az okos funkció segít megvédeni a kényes tárgyakat azáltal, hogy elnyeli a nehéz emeléssel járó lökéseket és rázkódásokat, így biztosítva, hogy a szállítás során nem keletkezik kár a termékben. Az ADIX emelőláncokkal olyan tartós láncot kap, amely minden igényt kielégít anélkül, hogy kompromisszumot kötne a biztonság vagy a teljesítmény terén.

Kiterjed gyártói kapcsolatainknak köszönhetően az Ön kérésének megfelelően vállaljuk a termék egyedi méret szerinti legyártatását is.

Rozsdamentes és saválló láncok

Az Ön gyártósora speciális igényeinek ingyenes helyszíni felméréséhez és szakértő mérnökeink tanácsaihoz kattintson ide:

Az ADIX rozsdamentes láncokat kifejezetten úgy tervezték, hogy kiváló korrózió- és vegyszer védelmet biztosítsanak az élelmiszer, egészségügyi és gyógyszeriparban egyaránt. Láncaink számos ANSI és BS szabványnak megfelelő alkatrészből állnak, így könnyen összeállíthatók akár egyedi konfigurációkba is. Láncainkat kifejezetten úgy is tervezték, hogy kevesebb karbantartást igényelnek, vagy teljesen karbantartásmentesek. Az NSF jóváhagyásával biztonságos használatot tesznek lehetővé az élelmiszerekkel kapcsolatos környezetekben.

 

A rozsdamentes acél egyedülálló tulajdonságai miatt ezek a láncok rendkívül ellenállóak a savak, lúgok, sós víz és más vegyi anyagok okozta korrózióval szemben. Szélsőséges hőmérsékleteknek is ellenállnak anélkül, hogy veszítenének erejükből vagy tartósságukból. Ezenkívül rozsdamentes acél láncaink nagy szakítószilárdsággal és kiváló fáradásállósággal rendelkeznek, ami megnövelt tartósságot és hosszabb élettartamot biztosít.

 

Azok számára, akik nagyobb nyugalmat keresnek az élelmiszerbiztonsági előírásokkal kapcsolatban, láncaink a National Sanitation Foundation (NSF) tanúsításával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy szigorú szabványok alapján tesztelték őket az élelmiszerekkel kapcsolatos környezetekben.

 

Az ADIX-nál elkötelezettek vagyunk a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélláncok biztosítása mellett, amelyeket a maximális korrózió- és vegyi védelemre, valamint a hosszú távú megbízhatóságra terveztek. Testreszabható rozsdamentes láncok széles választéka, megfizethető áron, az ADIX-nál.

Fülezett és egyedi láncok

Az ADIX által forgalmazott  láncelemeket úgy tervezték, hogy a lehető legjobb minőséget és szilárdságot biztosítsák, miközben a testreszabási lehetőségek széles skáláját teszik lehetővé. Előre gyártott és egyedi alkatrészeink tokozott acélból készülnek, amelyet hőkezelnek, hogy még a legkeményebb alkalmazásoknál is maximális tartósságot és megbízhatóságot biztosítsanak.


Emellett fejlett gyártási folyamatok lehetővé teszik, hogy az alkatrészek precíz gyártása, biztosítva az egyenletes eredményeket és a kiváló teljesítményt. Láncaink ellenállnak a kopásnak, így ideálisak az autóiparban, a logisztikában, az élelmiszeripari feldolgozásban és a csomagolóiparban. Az ADIX fülezett és egyedi építőelemekkel gyártott láncokkal biztos lehet benne, hogy termékei hosszú éveken át megbízhatóan fognak működni.

Fülezett és egyedi láncok

Az ADIX lánckerekeket úgy tervezték, hogy bármilyen alkalmazásban maximális teljesítményt és megbízhatóságot nyújtsanak. Lánckerekeink edzett fogakkal rendelkeznek, és számos testre szabási lehetőséget kínálnak, amelyek az Ön egyedi igényeihez igazíthatók.


Nagy teherbírású és szilárdságú lánckerekeink acélból készülnek a maximális tartósság és a meghosszabbított élettartam elérése miatt. A korrózióállóság érdekében fekete oxid bevonattal is rendelhető.


Minden egyes lánckerék szigorú szabványok szerint precíziós megmunkálással készült. Így biztosítva a kiemelekedő teljesítményt még a legszélsőségesebb körülmények között is. Lézergravírozással, fogazott élekkel és kérésre mérési jegyzőkönyvekkel garantáljuk, hogy lánckerekeink pontosan megfelelnek az Ön igényeinek.

Az ADIX az Ön ipari lánc szaküzlete az összes tartozékot és kiegészítőt illetően! Választékunkban olyan professzionális szerelőszerszámok találhatók, mint például a lánccsap kihúzó és láncfeszítő szerszámok, amelyeket úgy terveztünk, hogy a karbantartás egyszerű és gyors legyen.


Az ipar minden ágazatához többféle kiváló minőségű kenőanyagot is tartunk, így biztos lehet benne, hogy minden alkalmazáshoz megtalálja a tökéletes kiegészítő terméket. Minden ADIX kiváló teljesítményt biztosít bármilyen környezetben. Széles választékunkban megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő ipari lánc kiegészítőt.